Tilasuunnittelulla toimivaa kokoustamista.

Tilan viihtyisyys ja toimivuus lisäävät ihmisten tehokkuutta sekä innostusta suunnitella, tehdä & toteuttaa erilaisia projekteja paikanpäällä ja etänä.

Me autamme sinua yhdessä iLme Innoroomsin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivat, viihtyisät ja miellyttävät kokoustilat  hyödyntäen viimeisimmät teknologian antamat mahdollisuudet.

Ota yhteyttä, luodaan yhdessä toimivat ja viihtyisät tilat etä – ja lähityöskentelyyn.

Viimeisin teknologia tuo toimintavarmuutta

Uusimman etäteknologian hyödyntäminen ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin etukäteen voisi ajatella. Tekniikka antaa runsaasti lisämahdollisuuksia ryhmätyöskentelyyn ja asioiden esittämiseen helposti ja yksinkertaisesti.

Kuinka hyötyä viimeisimmästä teknologiasta ? Anna meidän kertoa lisää kuinka voitte hyödyntää uusimman teknologian ja näin helpottaa ja tehostaa omia koukoustamistapojanne.

Konsultoitimme kautta löydät etätyöskentelyynne lisää varmuutta hyödyntäen uusimman teknologian mahdollistamat ominaisuudet. Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme, niin suunnittelemme yhdessä teille sopivat ratkaisut.

Helppokäyttöiset järjestelmät

Laitteistojen käyttämiseen neuvottelutiloissa ei tarvita erillistä henkilöä, vaan kuka tahansa osaa ja voi käynnistää etäyhteydet helposti ja yksinkertaisesti.

Laitteistojen ohjaus vaikka suoraan tabletiltasi. Pyydä myyjäämme paikanpäälle kertomaan lisää.

 

Ota yhteyttä.

ROVANIEMI

Janne Konttaniemi

  • 040 717 0876
  • 700611002@video.arctic-connect.com

KOKKOLA

Janne Isolankila

  • 045 129 9070
  • 700611007@video.arctic-connect.com

ESPOO

Jyrki Ranne

  • 045 233 0320
  • 700611012@video.arctic-connect.com