Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Poly videoneuvottelu

Plantronics on ostanut videoratkaisuista tunnetun Polycomin josta tuli Poly. Poly videoneuvotteluratkaisut sopivat erikokoisiin neuvotteluhuoneisiin.

Yhdessä Arctic Connect Oy kanssa olemme

Poly videoneuvottelujen avulla yrityksesi voi merkittävästi vähentää matkustamisen tarvetta, säästää rahaa ja tehostaa työajan käyttöä. 

Videoneuvottelu kokoaa osallistujat vaivattomasti yhteen välimatkoista riippumatta. Kun keskustelut käydään kasvokkain niin kommunikointi välittyy selkeästi ja kokonaisvaltaisesti.

Ratkaisut:

Microsoft Teams Rooms I Neuvotteluhuoneet  I Studio tuotevertailu 

  

Poly Studio 

Poly Studio on plug & play tuote joka on yhteensopiva kaikkien viestintäalustojen kanssa mm. Microsoft Teams,,Cisco, Avaya , Zoom. Studio on todella helppo ja nopea kytkeä käyttöön. Laitteessa  on 4k kamera, 6 kpl mikrofoneja sekä kaiuttimet valmiina, jolloin kokous voi samantien alkaa kytkettyäsi Studion tietokoneen usb-väylään.

Poly Studio

Katso Poly Studio video tästä.

Poly Studio X30 ja X50

Poly All-in-One videokonferenssilaitteistot 1-6 henkilön ja 6-10 henkilön neuvottelutiloihin.

Klikkaa kuvaa ja katso video

UHD 4K kameran 120 asteen laajakuvalla kaikki osallistujat tulevat varmasti kokouksessa nähdyiksi. Mukautettu kaiutin- ja mikrofonipaneeli takaavat, että kokoukset myös kuulostavat yhtä hyvältä kuin ne näyttävät.

Mukana langaton ja langallinen sisällönjako ja helppokäyttöinen Poly TC8 -kosketusnäyttö. Laitteisto toimivat perinteisenä videolaitteena (H.323 / SIP) ja valmiiksi optimoiduilla pilvipohjaisilla MS Teams ja Zoom sovelluksilla. 

Pelkkänä videokamerasoundbar -ratkaisuna X30 ja X50 yhteensopiva TrueConnectorin kanssa

 YHDISTÄ TIIMISI KUVALLA JA ÄÄNELLÄ

 

Poly ratkaisut videona:

 

Ratkaisut

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.