Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Poly videoneuvottelu

Poly video- ja viestintäratkaisuilla voidaan tuottaa asiakastilaan kiinteitä tietoturvallisia videoneuvotteluja ja pilvipohjaisia verkkoneuvotteluja.

Yhdessä Arctic Connect Oy kanssa olemme

Poly videoneuvottelujen avulla yrityksesi voi merkittävästi vähentää matkustamisen tarvetta, säästää rahaa ja tehostaa työajan käyttöä. Löydät myös Microsoft Teams -yhteensopivat laitteet.

Videoneuvottelu kokoaa osallistujat vaivattomasti yhteen välimatkoista riippumatta. Kun keskustelut käydään kasvokkain niin kommunikointi välittyy selkeästi ja kokonaisvaltaisesti.

.

Ratkaisut:  Lataa Poly tuotekatalogi 2021

Microsoft Teams Rooms I Neuvotteluhuoneet  I Studio tuotevertailu 

UUDET Poly P sarjalaiset

Poly P-sarjan videosoundbar ja web-kameralla neuvottelussa aina kuva missä käyttäjä näkyy selvästi sekä Sync neuvottelukaiuttimilla äänesi kuuluu ja tulet kuulluksi palavereissa. 

Lataa pdf-esite I Lue lisää

 

Poly Studio

Poly Studio on plug & play tuote joka on yhteensopiva pilvipohjaisten viestintäalustojen kanssa kuten Microsoft Teams, Cisco Webex ja Zoom.

Studio on todella helppo ja nopea kytkeä käyttöön. Kokous voi samantien alkaa kytkettyäsi Studion tietokoneen usb-väylään.

Katso Poly Studio video tästä.

Poly Studio

Poly Studio X30 ja X50
Poly All-in-One videokonferenssilaitteistot 1-6 henkilön ja 6-10 henkilön neuvottelutiloihin.

Klikkaa kuvaa ja katso video

Laitteiston UHD 4K kameran 120 asteen laajakuvalla kaikki osallistujat tulevat varmasti kokouksessa nähdyiksi. Mukautettu kaiutin- ja mikrofonipaneeli takaavat, että kokoukset myös kuulostavat yhtä hyvältä kuin ne näyttävät.

Mukana langaton ja langallinen sisällönjako ja helppokäyttöinen Poly TC8 -kosketusnäyttö. Laitteisto toimivat perinteisenä videolaitteena (H.323 / SIP) ja valmiiksi optimoiduilla pilvipohjaisilla MS Teams ja Zoom sovelluksilla. 

Pelkkänä videokamerasoundbar -ratkaisuna X30 ja X50 yhteensopiva TrueConnectorin kanssa

 YHDISTÄ TIIMISI KUVALLA JA ÄÄNELLÄ

 

Poly ratkaisut videona:

 

Ratkaisut

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.