Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

Poly videoneuvottelu

Poly video- ja viestintäratkaisuilla voidaan tuottaa asiakastilaan kiinteitä tietoturvallisia videoneuvotteluja ja pilvipohjaisia verkkoneuvotteluja.

Yhdessä Arctic Connect Oy kanssa olemme Poly kumppani

Poly videoneuvottelujen avulla yrityksesi voi merkittävästi vähentää matkustamisen tarvetta, säästää rahaa ja tehostaa työajan käyttöä. Löydät meiltä myös Microsoft Teams -yhteensopivat laitteet.

Videoneuvottelu kokoaa osallistujat vaivattomasti yhteen välimatkoista riippumatta. Kun keskustelut käydään kasvokkain niin kommunikointi välittyy selkeästi ja kokonaisvaltaisesti.

 

Kotiin tai toimistolle

Poly Studio P-sarjan videosoundbarilla ja web-kameralla neuvottelussa aina kuva missä käyttäjä näkyy selvästi sekä Sync neuvottelukaiuttimilla äänesi kuuluu ja tulet kuulluksi palavereissa. 

Lataa etätyöratkaisut esite I Lue lisää

 

USB kytkentäiset neuvotteluhuoneratkaisut

Kokoukset kaikilla sovelluksilla. Yhdistä laitteisto suoraan tietokoneeseen ja näyttöön. Käytä neuvottelusovellusta omalta tietokoneelta. Kameran 120 asteen kuva-ala sopii hyvin 1-4 hengen neuvotteluihin. Kiinteät äänilaitteet ja kamera on optimoitu pienien hybriditilojen ominaisuuksia silmällä pitäen.

Katso Poly Studio video tästä.

 

 

Kiinteät neuvotteluhuoneratkaisut

Kiinteät videobar -laitteistot 6-12 henkilön tiloihin. 4K kameran 120 asteen laajakuvalla kaikki osallistujat tulevat varmasti Teams kokouksessa nähdyiksi. Mukautettu kaiutin- ja mikrofonipaneeli takaavat, että kokoukset myös kuulostavat yhtä hyvältä kuin ne näyttävät. Mukana helppokäyttöinen Poly TC8 -kosketusnäyttöohjain. Mukana langaton ja langallinen sisällönjako. Laitteisto toimivat perinteisenä videolaitteena (H.323 / SIP) ja valmiiksi optimoiduilla pilvipohjaisilla MS Teams ja Zoom sovelluksilla. 

Pelkkänä videokamerasoundbar -ratkaisuna X30 ja X50 yhteensopiva TrueConnectorin kanssa

 

 

 

Poly ratkaisut videona:

 

Ratkaisut

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.