Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

TrueConnector videoneuvottelu

TrueConnector videoneuvottelupalvelu on turvallinen ja helppo alusta video- ja audiokonferensseille ja webinaareille. Toimii mobiili-, työpöytä- ja huonejärjestelmissä.

Lataa isompana kuvana

Tehokkaan viestinnän neuvottelupalvelumme sopii erinomaisesti ryhmäkokouksien järjestämiseen. Palvelu tarjoaa yrityksen henkilöille oman virtuaalisen neuvotteluhuoneen. Samaan virtuaali-istuntoon voidaan kutsua eri sidosryhmiä tai yhteistyökumppaneita riippumatta siitä mitä laitteita heillä on käytössä.

Tämä mahdollistaa Microsoft Teams asiakkaiden yhdistämisen saumattomasti perinteisten videoneuvottelujärjestelmien (H.323 ja SIP) kanssa sekä osallistumisen selaimella ilman ohjelmiston asennusta.

 

Liity mukaan Microsoft Teams käyttäjänä

Soita videoneuvottelulaite Microsoft Teams neuvotteluun. Näe asiakirjat neuvottelun aikana ja tuo oma esityksesi kaikkien osallistujien ulottuville.

Osallistu neuvotteluun verkkoselaimella ilman ohjelmiston asennusta

Kutsu yhteistyökumppanisi virtuaalineuvotteluun saumattomasti pelkän verkkoselaimen avulla. Lähetä linkki kalenterikutsulla tai sähköpostilla.

Soita neuvotteluhuone mukaan tai käytä ohjelmistoa

Liity neuvotteluun videopäätelaitteilla ja videoneuvotteluohjelmistoilla yksinkertaisesti kirjautumalla palveluun neuvottelutilatunnuksella.

Missä ja milloin vain mobiilisti

Videoneuvotteluun liittyminen on helppoa älypuhelimilla ja mobiililaitteilla
Palvelua käytetään käyttäjätunnusten avulla. 

Palvelut

Tarvitsetko apua etäkokouksen järjestämiseen? Ota yhteyttä, niin autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.