Tapaamiset kasvotusten, missä ikinä oletkin.

TrueConnector videoneuvottelu

TrueConnector on tehokkaan viestinnän neuvottelupalvelumme, joka on eri liityntätapoja yhdistävä palvelualusta virtuaalikokouksien järjestämiseen.

Tehokkaan viestinnän neuvottelupalvelumme sopii erinomaisesti ryhmäkokouksien järjestämiseen. Palvelu tarjoaa yrityksen henkilöille oman virtuaalisen neuvotteluhuoneen. Samaan virtuaali-istuntoon voidaan kutsua eri sidosryhmiä tai yhteistyökumppaneita riippumatta siitä mitä laitteita heillä on käytössä. Etenkin tämä mahdollistaa Skype for Business / MS Office 365 asiakkaiden yhdistämisen saumattomasti perinteisten videoneuvottelujärjestelmien (H.323 ja SIP) kanssa sekä osallistumisen selaimella ilman ohjelmiston asennusta.

Virtuaalihuone on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Videokuvan lisäksi Skype for Business ja selainkäyttäjien kesken online chat-toiminto. Näet esitettävän materiaalin neuvottelussa ja tuot oman esityksen kaikkien osallistujien ulottuville.

Kunnioita luontoa ja ajattele tulevaisuutta, alla kuvattuna ratkaisuja käyttöösi. Valitse mieleisesi.

Liity mukaan Skype for Business käyttäjänä

Soita virtuaalineuvotteluun Skype for Business / Lync tiliä käyttäen. Näe asiakirjat neuvottelun aikana ja tuo oma esityksesi kaikkien osallistujien ulottuville. Online chat-toiminto Skype for Business ja selainkäyttäjien kesken.

Osallistu neuvotteluun verkkoselaimella ilman ohjelmiston asennusta

Kutsu yhteistyökumppanisi virtuaalineuvotteluun saumattomasti pelkän verkkoselaimen avulla. Lähetä linkki kalenterikutsulla tai sähköpostilla.

Soita neuvotteluhuone mukaan tai käytä ohjelmistoa

Liity virtuaalineuvotteluun videopäätelaitteilla ja videoneuvotteluohjelmistoilla yksinkertaisesti kirjautumalla palveluun neuvottelutilatunnuksella.

Missä ja milloin vain

Videoneuvotteluun liittyminen on helppoa älypuhelimilla ja mobiililaitteilla
Palvelua käytetään käyttäjätunnusten avulla. Käyttäjätunnuksia voi tilata henkilöille (käyttäjätunnus) ja palveluna päätelaitteille (laitetunnus). Laitetunnus sisältää Conference ID ja PIN koodin.


Trueconnector

Palvelut

Tarvitsetko apua etäkokouksen järjestämiseen? Ota yhteyttä, niin autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.

myynti(at)arcturia.fi.

Lomake 341441825 näytetään tässä.